Panter kamp, junij 2017, prvič

Prvi dan Panter kampa smo se med seboj najprej nekoliko spoznali, nato pa opravili dva treninga- naučili smo se 3 prehode v vodenje ter dvokorak. Sledilo je tekmovanje v prostih metih ter pregledna tekma.

Nagradno vprašanje: Katere prehode v vodenje poznamo?

 

 

Drugi dan Panter kampa sta nas obiskala prva gosta Jurij in Živa Macura. Odigrali smo dve ligaški tekmi, med njima pa spoznali tri različne načine odkrivanja. Seveda nismo izpustili tudi vsakodnevnih prostih metov.

Nagradno vprašanje se glasi: V katerem klubu sta v letošnji sezoni igrala?

Tretji dan Panter kampa so nas obiskali kar 3 gosti Tina Jakovina, Tina Trebec ter Nebojša Joksimović s svojim sinom Stefanom. Odigrali smo ligaško tekmo, na treningu ponovili različne podaje, se naučili pravega meta, proti koncu dneva pa odigrali številne dvoboje 1:1. Žal je zaradi nevihte odpadlo kopanje na bazenu, na katerega se odpravimo jutri…

Nagradno vprašanje se glasi: Koliko igralcev sestavlja košarkarsko moštvo ter koliko igralcev ene ekipe je lahko največ na igrišču?

 

Četrti dan Panter kampa nas je obiskal naš prvi NBA-jevec in tisti, ki je zabil tudi preko avta, Marko Milič. Po obisku smo se spoznali še z obrambo (prežo), kasneje odigrali še zadnje dvoboje v igri 1:1, sledili so še dvoboji v igri 2:2. Po kosilu smo se odpravili v Mostec in se malo posladkali s sladoledom.

Nagradno vprašanje se glasi: Naštej vsaj 3 klube, kjer je v svoji karieri igral naš današnji gost.

Zadnji dan Panter kampa smo preživeli na bazenu Ilirija in za zaključek odigrali tekmo vseh zvezd. Imeli smo se super, tako da trenerji že nestrpno pričakujemo naslednji teden, ko se začenja 2. termin.