ILIvizitka prinaša predstavitev članov, ki s svojim prostovoljnim delom pomagajo delovanju društva. Člani se povezujejo v različne skupine zaradi učinkovitejšega uresničevanja ciljev in nalog.

 

  • ILIpredstavniki so skupina članov, ki organizira delo v vseh starostnih kategorijah. To pomeni, da skrbijo za trenerski kader in pogoje dela, opremo, priprave, udeležbo na turnirjih, organizacijo turnirjev, pripravo in izvedbo novoletnega rajanja, piknikov članov društva in ostale športno-zabavne prireditve.
  • Skupina ILIustvarjalcev piše in objavlja besedila in različne multimedijske elemente na spletnih straneh ter družabnih omrežjih društva in na sploh. Člani oblikujejo, fotografirajo, snemajo in ustvarjajo multimedijske elemente za objavo.
  • ILImojstri so nepogrešiva in največja skupina društva. Sem sodijo vsi, ki se vedno odzovejo povabilu, da s svojim prostovoljnim delom pomagajo organizirati in izpeljati katerokoli športno-zabavno prireditev za promocijo in popularizacijo društva in športa.

Hvala vsem in vsakemu posebej! Vi ste društvo!

ILIpredstavniki

IZVRŠNI ODBOR

Mišo Sambolić, predsednik društva; Vesna Zavrnik Pulević, podpredsednica društva; Uroš Jakopič, tajnik društva; Alenka Bozovičar, članica; Ines Hribar, članica; Frane Stresen, član; Matjaž Trošt, član.

NADZORNI ODBOR

Matjaž Kandus, predsednik; Ane Markov in Kory Golob, člana

DISCIPLINSKA KOMISIJA

Alenka Lorber, predsednica; Tjaša Barbara Kump in Eni Ožbolt, članici.

ILIustvarjalci

Urednici: Vesna Zavrnik Pulević in Amela Sambolić Beganović
Fotografi:  Rok Pulević in Eni Ožbolt
Snemalci: Rok Pulević, Amela Sambolić Beganović
Live stream: Rok Pulević
Oblikovanje: Rok Pulević, Vesna Zavrnik Pulević, Amela Sambolić Beganović

ILImojstri

Priprava in izvedba različnih športno-zabavnih dogodkov: Starši, babice, dedki, sorodniki, prijatelji, znanci, podporniki športa mladih, entuzijasti in prostovoljci. Ljudje z velikim srcem!

(Skupno 1.159 obiskov, današnjih obiskov 1)