ILIvizitka prinaša predstavitev članov, ki s svojim prostovoljnim delom pomagajo delovanju društva. Člani se povezujejo v različne skupine zaradi učinkovitejšega uresničevanja ciljev in nalog.

 

  • ILIpredstavniki so skupina članov, ki organizira delo v vseh starostnih kategorijah. To pomeni, da skrbijo za trenerski kader in pogoje dela, opremo, priprave, udeležbo na turnirjih, organizacijo turnirjev, pripravo in izvedbo novoletnega rajanja, piknikov članov društva in ostale športno-zabavne prireditve.
  • Skupina ILIustvarjalcev piše in objavlja besedila in različne multimedijske elemente na spletnih straneh ter družabnih omrežjih društva in na sploh. Člani oblikujejo, fotografirajo, snemajo in ustvarjajo multimedijske elemente za objavo.
  • ILImojstri so nepogrešiva in največja skupina društva. Sem sodijo vsi, ki se vedno odzovejo povabilu, da s svojim prostovoljnim delom pomagajo organizirati in izpeljati katerokoli športno-zabavno prireditev za promocijo in popularizacijo društva in športa.

Hvala vsem in vsakemu posebej! Vi ste društvo!

ILIpredstavniki – v pripravi

IZVRŠNI ODBOR

NADZORNI ODBOR

DISCIPLINSKA KOMISIJA

 

ILIustvarjalci

Urednici: Vesna Zavrnik Pulević in Amela Sambolić Beganović
Fotografi:  Rok Pulević 
Snemalci: Rok Pulević, Amela Sambolić Beganović
Live stream: Rok Pulević
Oblikovanje: Rok Pulević, Vesna Zavrnik Pulević, Amela Sambolić Beganović

ILImojstri

Priprava in izvedba različnih športno-zabavnih dogodkov: Starši, babice, dedki, sorodniki, prijatelji, znanci, podporniki športa mladih, entuzijasti in prostovoljci. Ljudje z velikim srcem!

(Skupno 1.565 obiskov, današnjih obiskov 1)