Na OŠ Dobrova bo 24. in 26.maja potekal finalni turnir za pionirke.

Dekleta so odigrale 28 tekem, od tega 3 izgubile in kar 25 krat zmagale.  V zadnjem delu državnega prvenstva so med drugim odigrale tekme tudi z ekipami, ki so prav tako uvrščene na finalni turnir –  Felix Zasavje, Ježica A in Cinkarna Celje. S slednjimi se bodo pomerile v polfinalu. Prav vse starejše pionirke so nastopale tudi v drugi ekipi kadetinj in si tam nabirale izkušnje, ki jim bodo na zadnjem dejanju v letošnji tekmovalni sezoni zagotovo prišle prav.

 .
Eva Gogala, trenerka starejših pionirk:
“Skozi celotno sezono so dekleta prikazala veliko znanja in dobro igro,  uvrstitev na zaključni turnir pa je nagrada za trdo delo skozi dolgo sezono. Verjamem, da bodo tudi na teh dveh tekmah dale vse od sebe in prikazale najboljšo igro. Srečno vsem udeležencem turnirja!”
 .
Hana Sambolić, kapetanka starejših pionirk:
“Potrebno je bilo veliko truda, moči, želje in volje, da se uvrstimo na letošnji final4. Ne bi nam uspelo, če ob nas celo sezono, ne bi stali glasni navijači in naša trenerka. Do konca nas ločita le še dve tekmi, na katerih bomo pokazale vse, za kar smo celo sezono delale in se borile.”
 
.
.
(Skupno 247 obiskov, današnjih obiskov 1)