1. tekma

Ilirija mlajše : Koper    11 – 28    (1:12; 0:3; 6:6; 4:7)

Strelke: Krizmanić (6), Jelenc (2), Malik (2), Isoski (1), Dobrišek, Stresen, Anohina, Ognjenović, Tratnik, Jovićević, Modrić

Na predzadnjem turnirju sezone U13 so naše punce pokazale dobro kolektivno igro. Prvo tekmo proti precej močnejšim in višjim nasprotnicam iz Kopra smo začeli bolj zadržano in igra v napadu ni stekla. V obrambi smo glavnino košev prejeli iz druge akcije, ker nismo mogli parirati v skoku. V drugem polčasu so punce zbrale pogum in so začele v obrambi bolje pokrivati prostor pod košem. V napadu so začele igrati bolj kolektivno, kar kaže tudi rezultat drugega polčasa, ki so ga gostje iz Kopra dobile samo za tri točke.

 

2. tekma

Ilirija mlajše : Litija     26 – 12    (6:5; 8:1; 6:6; 6:0)

Strelke: Malik (6), Krizmanić (6), Jelenc (4), Stresen (6), Jovićević (2), Modrić (2), Isoski, Dobrišek, Anohina, Ognjenović, Tratnik

V drugi tekmi proti Litiji so punce že od začetka tekme igrale zbrano in hitro prevzele pobudo na igrišču. Izkazale so se z borbenostjo in dobro obrambo, posledično pa so tudi v napadu dosegle več košev. Izkazala se je cela ekipa, saj je vsaka igralka na igrišču dala svoj maksimum.

Pohvalil bi vse naše punce za borbenost in pristop. Čestitke ekipama Kopra in Litije za korektno in borbeno igro in posebna zahvala staršem za bučno podporo s tribun.

Lp, Matjaž

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)