ŽKD Ilirija – Vipava     50-58 (11:19,13:15,15:18,11:6)

Strelke: Kandus 17, Vrečer 11, Pavlič 6, Milić 5, Ude 4 Brečko 2, Štrakl 2, Suhalj 2, Sokovič Holc 1, Žorga 4, Kotar Gerbec

Tekmo smo začeli zelo neodločno in s preveč napakami dovolili nasprotni ekipi, da nam je hitro ušla na 10 točk razlike. Takoj na začetku tekme smo ostali še brez Karin, želimo si seveda, da se nam čimprej pridruži na igrišču nazaj. V prvi ćetrtini so gostje res zadele 4 mete za tri točke, vendar kljub temu naša igra v obrambi in napadu ni bila, kot smo se dogovorili. Podobna igra je bila tudi v drugi četrtini in ob polčasu smo zaostajali za 10 točk. Drugi polčas smo odigrali veliko bolje, končno začeli igrati agresivno in borbeno, vendar je bilo na koncu vseeno premalo, da bi nam uspel preobrat. V zadnji četrtini smo prejeli samo 6 točk, vse iz prostih metov. Punce so pokazale veliko borbenosti in želje, tako da glave gor, iz vsakega poraza se je potrebno kaj naučiti.

Pred nami sta še dve tekmi v prvem delu, kateri bomo odigrali v želji, da pokažemo največ in pridemo do ugodnega rezultata.

 

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)