Ilirijanke so v soboto, v 6. kolu državnega prvenstva vknjižile drugo zmago v drugem delu tekmovanja. Doma so s tesnim rezultatom premagale gostje iz Maribora. V naslednjem tekmovalnem kolu bodo Ilirijanke gostovale pri Grosupeljčankam.

Te dni pa z nestrpnostjo in velikim veseljem pričakujemo novice, ki bodo prinesle razplet za vse mlajše selekcije po dolgem obdobju ne treniranja in tekmovanja.


OSTANIMO ODGOVORNI!


Članice, 1. SKL ZA ŽENSKE, 2. DEL TEKMOVANJA

6. kolo
Sobota, 13. februar

AKSON ILIRIJA : MARIBOR 54:51 (8:5, 18:19, 11:13, 17:14)
CELOTNA STATISTIKA

Samo Plevnik, trener: “Začetek tekme je bil vse prej kot gledljiv. Razumljvo, ker je vospredju bila obramba, ki ni dopuščala veliko košev. Temu priča tudi nizek izid prve četrtine (8:5), na katerega je vplivala tudi slabša učinkovitost pri odprtih metih. Kljub temu da nam na tekmi ni stekel met kot smo želeli in znamo, smo zadovoljni. Granitna obramba skozi celo tekmo je strla trde nasprotnice iz Maribora. Še vedno izgubljamo preveč žog. To bomo skušali v naslednjih tekmah zreducirati. Smo pa prvič v sezoni dobili skok in to nas navdaja s zadovoljstvom ter dokazuje naš napredek tudi v tem segmentu igre. Dobri treningi in izkušnje, ki jih prinašajo tekme bodo zagotovo omilili nihanja v igri, ki so pri tako mladi ekipi pričakovana.”

# G R E M O I L I R I J A

.

Naslovna slika: Galerija KZS

(Skupno 147 obiskov, današnjih obiskov 1)