V nedeljo, 28. 5., so punce na turnirju v Stožicah zaključile sezono U11. Tokrat so po krajšem premoru spet pokazale svoj pravi obraz.

Prva tekma, Krka : Ilirija   44 : 40

Strelke: Jovičević (9), Krizmanič (8), Valančič (7), Jelenc (3), Isoski (2), Stresen (2), Dobrišek (2), Malik, Modrić, Todorović, Najger, Delić

Na prvi tekmi proti Krki so igrale fantastično, a žal je na koncu zmanjkalo malo športne sreče, ko žoga zopet ni hotela skozi obroč.

Druga tekma, Ježica : Ilirija    57 : 61

Strelke: Krizmanić (15), Valančič (12), Jovičević (9), Jelenc (7), Delić (4), Isoski (2), Stresen (2), Modrić, Malik, Dobrišek, Najger, Todorović

Drugo tekmo proti Ježici so kljub rahlemu padcu v igri »rutinirano« pripeljale do zmage.

Veseli me dejstvo, da je na teh dveh tekmah vsaka posameznica dala svoj delež in kljub temu, da se nekatere niso vpisale med strelke, so svoje delo odlično opravile v obrambi.

Do naslednje sezone pričakujem precejšen tehnični napredek in se že veselim septembra, ko bomo spet zaigrali v državnem prvenstvu, tokrat kot ekipa U13A.

Najprej čestitke puncam, ki so dale svoje srce v igro in seveda hvala vsem staršem, ki so zopet s svojo podporo in entuziazmom ustvarili izjemno in zabavno vzdušje. Seveda čestitke tudi igralkam Krke za zmago in igralkam Ježice za korektno tekmo.

Lep pozdrav, Matjaž

(Skupno 187 obiskov, današnjih obiskov 1)