Tekmovalna sezona 2019/2020 se neizogibno približuje, zato že od naslednjega vikenda pozabite na dolgočasne vikende in dolga jutranja poležavanja – zdaj gre zares.

Prva bo na parket stopila pomlajena ekipa članic. V soboto, 28. 9., bodo gostovale pri favorizirani, močno okrepljeni članski ekipi Cinkarne Celje. Ilirija letos stavi na mlade in talentirane igralke ter se nadeja čvrstih, odločnih in nepopustljivih iger. V dresu Ilirije bosta prvič zaigrali Eliza Pintar iz ŽKK Domžale in Manca Marguč iz ŽKD Ježica. Dekleti, imejta se lepo in uživajta v košarki.

Nedelja, 29. 9. prinaša prvo tekmo za U15A ekipo, ki gosti Ježico Modre. Nato sledi bolj udaren prvi vikend oktobra. Tekem bo kar deževalo. V soboto, 5. 10., igrata U13A in U17B. U13A igra dve tekmi v gosteh, proti Kranjski Gori – Jesenice in Triglav B, U17B se odpravlja na tekmo v Grosuplje. V nedeljo, 6. 10., igrajo tri naše ekipe. U15A igra z Ježico Bele, U19A gosti Ježico Modre, U19B pa gostuje pri Triglavu.

Ekipa U17A bo svojo prvo tekmo odigrala v soboto, 12. 10., v gosteh pri Cinkarni Celje. Našim kadetinjam so se letos pridružile Tinkara Prelog iz ŽKD Ježica, Tjaša Erman iz ŠD Felix Zasavje in Žana Žorž iz KK Vipava. Želimo jim, da se v naši sredini počutijo odlično.

Državno prvenstvo bo dolgo in razgibano. Zato, drage naše ILIrijanke:

Strastno trenirajte.

Radostno sprejmite vsak izziv.

Energično igrajte.

Čvrsto verjemite vase.

Nepopustljivo vztrajajte na treningih in tekmah.

Odločno pridite in odidite z igrišča.

 

Obljubljamo vam podporo, pomoč in spodbudo s tribun.

ILIrijani in ILIrijanke

(Skupno 263 obiskov, današnjih obiskov 1)