Panter kamp je poletni kamp na katerem je v ospredju košarka. Otroci v sklopu kampa osvojijo nekaj osnovnega košarkarskega znanja, se spoznajo z osnovami drugih športov, se veliko družijo in igrajo. Tudi v zadnji letošnji izmeni ni bilo nič drugače.

Prvi dan, ponedeljek, 23.8.2021

Zadnja letošnja skupina je štartala zelo pridno in aktivno. Že prvi dan so preživeli z veliko košarke in druženja.

Drugi dan, torek, 24.8.2021

Torek so Panterji maksimalno izkoristili. Zaradi lepega vremena so večino časa preživeli v naravi, popoldanski odhod v Mostec pa je bil kot vedno prava izbira za igro in druženje.

Tretji dan, sreda, 25.8.2021

Sreda je bila namenjena utrjevanju košarkarskih osnov. Dvokorak so osvojili praktično že vsi Panterji. Popoldan so oblečeni v Panter majice uživali na igralih ob Koseškem Bajerju. Slika spodaj vam razkriva, v kateri igri Panterji v prostem času najraje tekmujejo med sabo.

Četrti dan, četrtek, 26.8.2021

Panterji nič manj ne uživajo niti ob igranju namiznega tenisa in badmintona. Največje doživetje pa je vedno odhod na bazen.

Zadnji dan, petek, 27.8.2021

Zadnji dan je potekal v znamenju tekmovanja v igri ena na ena in metih pred najboljšim občinstvom – starši Panterjev :).

Verjamemo, da so otroci na Panter kampu dobili neprecenljivo izkušnjo, nova znanja ter prijateljstva. V novi sezoni bomo še boljši, obljubljata Eva Jamnik in LUka Kalezić, ki sta s Panterji preživila nepozaben teden. Hvala obema za odlično opravljeno delo.

Zahvaljujemo se tudi straršem na izkazanem zaupanju in upamo, da se vidimo naslednje leto. Tri, štiri, Panter kamp!

(Skupno 185 obiskov, današnjih obiskov 1)