Ilirijanke in Ilirijani z nestrpnostjo pričakujemo 9. in 10. marec, ko se bo odvil zaključni turnir Pokala Slovenije za članice in mlajše pionirke. Naši dve ekipi bosta nastopili na zaključnem turnirju z željo po najboljših predstavah in najvišjih uvrstitvah.

Članska ekipa je na poti do finalnega turnirja Pokala članic v četrtfinalnih tekmah premagala domžalsko Ledito. Igralke so si že na prvi tekmi priigrale visoko točkovno razliko in tako je bila druga tekma zgolj formalnost. Veseli smo, da bomo že drugo leto zaporedoma igrali na finalnem turnirju Pokala članic.

Alen Ploj, trener članic

“V polfinalu nam je žreb namenil ekipo Maribora. Vsi skupaj se zavedamo, da bomo morali odigrati borbeno, ekipno ter z veliko energije, če želimo biti uspešni in se z morebitno zmago uvrstiti v finale letošnjega pokalnega tekmovanja, kar bi bil za naš klub res izreden uspeh.”

.

Ekipa mlajših pionirk se je na poti do finala srečala z ekipama iz Tolmina in Krke, v polfinalu pa še z ekipo iz Maribora. Na obeh tekmah polfinala so Ilirijanke z odlično igro suvereno premagale vrstnice iz Maribora. U13 so na poti do finala pokazale lepe predstave in s timskim delom in pristopom premagale svoje nasprotnice. V finalu Ilirijanke čaka še zadnja tekma, na kateri se bodo pomerile z ekipo iz Cerknice.

Matjaž Mlakar, trener mlajših pionirk

»Punce trenirajo dobro in zavzeto že od avgusta. V tem času smo skupaj naredili velik napredek, kar se pozna tudi po rezultatih. Prepričan sem, da se bo ta trend nadaljeval in da bomo do konca sezone še napredovali in pokazali kaj zmoremo, sploh glede na to, kako punce skupaj funkcionirajo kot ekipa.«

(Skupno 333 obiskov, današnjih obiskov 1)