Po 16. marcu je podatkih Statističnega urada zaradi razglasitve epidemije v Sloveniji doma ostalo več kot 260.000 mladostnikov in otrok. Skrb za zdravje in varnost sta narekovali samoizolacijo, ki je vključevala tudi zmanjšanje gibanja na prostem, telovadbo in aktivno ukvarjanje s športom.

Epidemija se umirja, ukrepi se sproščajo, a kljub temu bo večina otrok in mladostnikov, zaradi zaključka šole na daljavo, ostala že tri mesece brez organizirane in redne vadbe. Prepričani smo, da si vsi želimo našim otrokom omogočiti  in ponuditi čimveč priložnosti za aktivno preživljanje šolskih počitnic. V ta namen Panter kamp tudi letos odpira tri termine počitniškega varstva z elementi aktivnega preživljanja časa.

Prvi termin: od 29. 6. do 3. 7. 2020

Drugi termin: od 6. 7. do 10. 7. 2020

Tretji termin: od 24. 8. do 28. 8. 2020

Na vsakem terminu 5-dnevnega kampa,  bodo  otroci od jutra do popoldneva, od ponedeljka do petka aktivno vključeni v delo, ki ga vodijo trenerji z izkušnjami iz slovenskih in evropskih kampov. Rdeča in glavna športna nit Panter kampa bo košarka. Ta bo otrokom predstavljena na različne, njim prilagojene načine, skozi treninge, tekme, obiske gostov, …

Prepričani smo, da bo program kampa zagotovo nekoliko omilil posledice zmanjšane telesne aktivnosti oz. odsotnosti redne in organizirane (telo)vadbe (in druženja) zaradi epidemije korona virusa.

Prijave na 8. Panter kamp so odprte.

Dobrodošli!

Več informacij je na voljo na plakatu ali povezavi.

 

 

 

(Skupno 907 obiskov, današnjih obiskov 1)